Bloggen her driver jeg i min fritid – og er udelukkende udtryk for mine private holdninger og idéer. Her får jeg friløb for mine tanker om mine passioner: markedsføring, kreativitet, idéer, bogudgivelsesprocessen m.m.

Til dagligt arbejder jeg hos Kommunikationshuset Buchs, som grafiker og grafisk rådgiver med fokus på hjemmesider, sociale medier, trykte medier og outdoor reklame. Med andre ord – alt hvad du måtte have brug for i din markedsføring – både hvis du er indehaver af en virksomhed, arbejder med salg og marketing for en mellemstor eller stor virksomhed – eller hvis du er forfatter, det har lyst til at blive selvudgiver.

Virksomheder, jeg har arbejdet med:
Michelin Nordic, DS Gruppen, Winther Cykler, TIME International, Fotokæden CLICK, Randers Ungdomsskole, Foreningen af Videodistributører, Nordjysk Diesel-Elektro (Bosch-Aalborg), AVIVIR Aloe Vera, Collamat Schweiz, Maskinfabrikken JEMA A/S, Tican Foods, TrustPilot, PRinfoDenmark, Mariagerfjord Kommune, Alcologic Consult og mange flere. Derudover har jeg hjulpet rigtigt mange forfattere med at få deres egne udgivelser ud i verden – udenom de etabelerede forlag.

Tina Woods
Grafiker / Grafisk rådgiver

Telefon: 50 89 93 56

Mail: post@tinawoods.dk

Gør mig en tjeneste - Del siden med andre: