Kontakt2023-05-31T07:09:32+00:00

Bloggen her driver jeg i min fritid – og er udelukkende udtryk for mine private holdninger og idéer. Her får jeg friløb for mine tanker om mine passioner: markedsføring, digitale muligheder, kreativitet, idéer, bogudgivelsesprocessen m.m.

Jeg har i mange år arbejdet på reklamebureau, bl.a. hos Buchs, som leder af tegnestuen og som Social Media Manager og Online Marketing Specialist for forskellige virksomheder (Både B2C og B2B). Jeg er uddannet grafiker og grafisk rådgiver, har en lederuddannelse og bestyrelsesuddannelsen, så jeg har mange muligheder og netværk, hvor jeg kan udfolde min trang til at arbejde strategisk med virksomheders marketingindsatser og resultater. Jeg er et datadrevet menneske, der altid er på udkig efter nye digitale muligheder og trends, der kan hjælpe virksomheder til at opnå deres mål.

Virksomheder, jeg har arbejdet med:
Michelin Nordic, DS Gruppen, WOOD STEP, Winther Cykler, ValueInvest, TIME International, Fotokæden CLICK, Randers Ungdomsskole, Randers Storcenter, Nordjysk Diesel-Elektro (Bosch-Aalborg), AVIVIR, Collamat Schweiz, Maskinfabrikken JEMA A/S, Tican Foods, TrustPilot, PRinfoDenmark, Mariagerfjord Kommune og mange flere. Derudover har jeg hjulpet rigtigt mange forfattere med at få deres egne udgivelser ud i verden – udenom de etablerede forlag.

Tina Woods

Strategi · Kommunikation · Digital marketing · SoMe 

Telefon: 50 89 93 56

Mail: post@tinawoods.dk