Kontakt2019-01-22T16:42:54+00:00

Bloggen her driver jeg i min fritid – og er udelukkende udtryk for mine private holdninger og idéer. Her får jeg friløb for mine tanker om mine passioner: markedsføring, kreativitet, idéer, bogudgivelsesprocessen m.m.

Til dagligt arbejder jeg hos Kommunikationshuset Buchs, som leder af tegnestuen og som Social Media Manager for forskellige virksomheder (Både B2C og B2B). Jeg er uddannet grafiker og grafisk rådgiver med fokus på hjemmesider, sociale medier, trykte medier og outdoor reklame. Med andre ord – alt hvad du måtte have brug for i din markedsføring – både hvis du er indehaver af en virksomhed, arbejder med salg og marketing eller hvis du er forfatter, det har lyst til at blive selvudgiver.

Virksomheder, jeg har arbejdet med:
Michelin Nordic, DS Gruppen, Winther Cykler, TIME International, Fotokæden CLICK, Randers Ungdomsskole, Randers Storcenter, Foreningen af Videodistributører, Nordjysk Diesel-Elektro (Bosch-Aalborg), AVIVIR Aloe Vera, Collamat Schweiz, Maskinfabrikken JEMA A/S, Tican Foods, TrustPilot, PRinfoDenmark, Mariagerfjord Kommune, Alcologic Consult og mange flere. Derudover har jeg hjulpet rigtigt mange forfattere med at få deres egne udgivelser ud i verden – udenom de etabelerede forlag.

Tina Woods

Social Media Manager
Grafiker / Grafisk rådgiver

Telefon: 50 89 93 56

Mail: post@tinawoods.dk