Hvad blogger jeg om?2023-03-28T17:36:09+00:00

Nå dine mål med den rette strategi og taktik

Bloggen er et værktøj for dig, som vil sælge og have udbredt et budskab.

Min hensigt med bloggen er at give dig viden:

  • Markedsføringstips til alle, der ønsker at gøre det smart og nemt
  • Sociale medier – det grafiske, strategien og indholdet
  • Content Marketing – hvad er det, og hvordan kan det skabe forretning?
  • Online Marketing strategi til at skabe leads og kundekontakter
  • Skal jeg være på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn eller ??
  • Selvudgiveres muligheder for billig og effektiv markedsføring
  • Hjælp til selvudgivere, der skal i gang med at producere fysiske bøger eller ebog
  • Hjemmeside planlægning og valg af CMS-system – hvordan får man den rigtige hjemmeside, der passer til behov og budget?

Hvad udfordrer dig, når du skal sælge?

Måske har DU et forslag til, hvad du kunne tænke at vide mere om? Du kan se ovenfor, hvilke boldgader jeg bevæger mig i – og du er yderst velkommen til at komme med forslag til blog-indlæg, du synes mangler her på bloggen. Du er altid meget velkommen til at skrive til mig på mail: post@tinawoods.dk

Hvorfor kan jeg rådgive dig?

Udover mine grafiske kompentencer har jeg specialiseret mig i at rådgive omkring markedsføring af små og mellemstore virksomheder. Jeg er bl.a. uddannet indenfor markedsføring, kommunikation og projektledelse på Grafisk Højskole København / Danmarks medie og Journalisthøjskole – en god forudsætning for at kunne rådgive om mange forskellige medier og muligheder generelt. Derudover har jeg taget lederuddannelse og uddannelsen i bestyrrelsesansvar. Så min viden indenfor virksomhedsstrategi og udvikling er altid i mit fokus – uanset hvilke virksomheder, jeg skal hjælpe videre markedsføringsmæssigt.

Min passion

Min passion er onlinestrategi og markedsføring både af virksomheder og deres produkter. Min erfaringer ligger primært indenfor B2B markedsføring – men jeg har også haft både webshops og storcenter i mine hænder, så jeg spænder vidt.

Og så er jeg er vild med bøger…

Jeg elsker bøger – både fysiske trykte bøger og e- og lydbøger i alle afskygninger. Det er fantastisk at arbejde med mange forskellige forfattere og virksomheder – og utroligt nok, så kan inspirationen til nye tiltag og idéer komme fra helt uventet kant, fordi jeg netop er mikset ind i så mange forskellige brancher og emner.

God læselyst!

Tina Woods