Hvad blogger jeg om?2017-02-10T08:47:21+00:00

Ram dit mål!

Bloggen skal være et værktøj for dig, som vil sælge, have udbredt et budskab eller ønsker at udgive en bog.

Min hensigt med bloggen er at give dig viden:

  • Markedsføringstips til alle, der ønsker at gøre det smart og nemt
  • Sociale medier – det grafiske, strategien og indholdet
  • Content Marketing – hvad er det, og hvordan kan det skabe forretning?
  • Skal jeg være på facebook, twitter, instagram, linkedin eller ??
  • Selvudgiveres muligheder for billig og effektiv markedsføring
  • Hjælp til selvudgivere, der skal i gang med at producere fysiske bøger eller ebog
  • Hjemmeside planlægning og valg af CMS-system – hvordan får man en god og billig hjemmeside, der også er fremtidssikret og uden binding til leverandøren
  • Tryksagsrådgivning – hvilke tryksager virker til hvad – og hvorfor?

Hvad udfordrer dig, når du skal sælge?

Måske har DU et forslag til, hvad du kunne tænke at vide mere om? Du kan se ovenfor, hvilke boldgader jeg bevæger mig i – og du er yderst velkommen til at komme med forslag til blog-indlæg, du synes mangler her på bloggen. Du er altid meget velkommen til at skrive til mig på mail: post@tinawoods.dk

Hvorfor kan jeg rådgive dig?

Jeg er uddannet grafiker (1999) – og jeg arbejder dagligt med håndværket og det kreative fag. Men udover mine grafiske kompentencer har jeg specialiseret mig i at rådgive omkring markedsføring af mindre og mellemstore virksomheder. Jeg har bl.a. taget uddannelse i markedsføring, kommunikation og projektledelse på Grafisk Højskole København / Danmarks medie og reklame skole – en god forudsætning for at kunne rådgive om mange forskellige medier og muligheder generelt.

I mit daglige arbejde har jeg rådgivet og gennemført adskillige bogprojekter gennem de sidste 10 år. Det har været spændende og meget lærerigt. De erfaringer, det har givet mig, deler jeg gerne ud af.

Min passion

Min passion er kreativ strategi og markedsføring både af virksomheder og deres produkter,  men også af forfattere og foredragsholdere – og deres bøger. Jeg elsker bøger – både fysiske trykte bøger og ebøger i alle afskygninger. Det er fantastisk at arbejde med mange forskellige forfattere og virksomheder – og utroligt nok, så kan inspirationen til nye tiltag og idéer komme fra helt uventet kant, fordi jeg netop er mikset ind i så mange forskellige brancher og emner.

God læselyst!

Tina Woods
Grafiker / Grafisk rådgiver