Velkommen til bloggen

Hvad blogger jeg om?

I menuen HVAD BLOGGER JEG OM har jeg skrevet, hvilke emner du kan blive klogere på her på siden. Men jeg vil helt vildt gerne give dig den viden om salg og markedsføring, som netop du har brug for.

Derfor er du meget velkommen til at skrive til mig i kommentarfeltet herunder, hvis du har en udfordring i forhold til din markedsføring, eller hvis du kunne tænke dig at udgive din egen bog.

Jeg blogger hovedsagligt til marketingsfolk og sælgere i mindre eller mellemstore virksomheder eller forfattere, foredragsholdere og konsulenter, som har en bog i maven – som bare venter på at komme ud.

God læselyst!

Tina Woods
Grafiker / Grafisk rådgiver

By |2017-02-10T08:47:22+00:0015/08/2014|Velkommen på bloggen, Vis alle blogindlæg|0 Comments

About the Author:

Blogger og professionel hjælper til dig, der gerne vil lave markedsføring, der virker. Speciale i Social Media, design, web og print - med ekstra god sans for kommunikation, markedsføring og projektledelse. Uddannet Grafisk designer og rådgiver for mange år siden, nu arbejder jeg som Social Media Manager hos reklamebureauet Buchs, som ligger i Randers.

Leave A Comment