Markedsfør dit indhold – Sådan får du din hjemmeside til at sælge bedre (Tip 8 af 10)

Tip 8 af 10: Markedsfør din hjemmeside

Ingen trafik – ingen kunder… Overalt, hvor du har kontakt med dine kunder, skal du markedsføre din hjemmeside!

Henvis til din hjemmeside på:

  • Alle tryksager og visitkort
  • E-mail signatur
  • I dit nyhedsbrev
  • Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube-kanalen og øvrige sociale medier
  • I kommentarer på andres blogs og i kommentarer på sociale medier (hvor det er relevant – lav ikke spam!)

Kan du få andre relevante steder på nettet til at linke til din hjemmeside, vil det også give dig et skub i den rigtige retning i forhold til placeringerne i søgemaskinerne og trafikken på din side generelt. Prøv evt. at få populære bloggere til at omtale din side eller dine produkter!

Din hjemmeside kan være både flot og fuld af godt indhold – men hvis ingen kommer i gang med at besøge siden, har siden ingen værdi i Googles søgemaskiner og vil ikke blive vist i søgeresultaterne.

Afsæt tid til markedsføring af dit indhold løbende

Når du har skrevet et nyt blogindlæg fuld af værdifuld viden til dine kunder, skal du påregne at bruge ca. lige så lang tid på at markedsføre det, som du har brugt på at skrive det! Spark dit indhold godt i gang, så det får liv og bliver langtidsholdbart.

Har du brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte mig på mail: post@tinawoods.dk. Jeg uddyber gerne idéerne og rådene med dig, så du kommer godt videre med din hjemmeside.

Følg med på bloggen her… de sidste 2 tips er lige på trapperne!
Læs også: Hvem snakker du med på facebook?
By |2017-02-10T08:47:21+00:0021/03/2015|Hjemmeside og blog, Vis alle blogindlæg|0 Comments

About the Author:

Blogger og professionel hjælper til dig, der gerne vil have markedsføring, der virker. Speciale i online marketing, virksomhedskommunikation, projektledelse, design- og printløsninger. Uddannet Grafisk designer og rådgiver samt har taget lederudddannelse. Arbejder hos Buchs i Randers som Social Media Manager, grafisk rådgiver og afdelingsleder.

Leave A Comment